foto1 foto2 foto3 foto4

ОШ "ФИЛИП ФИЛИПОВИЋ"

Чачак

У четвртак, 30. новембра, наша школа је низом активности у оквиру "Чаробног дана" реализовала родитељски састанак и радионице за будуће прваке и њихове родитеље.

Родитељски састанак су одржали  директор школе Славица Лужанин, учитељи првог разреда Биљана Петрић и Данијела Трмчић, учитељ трећег разреда Верица Курћубић, психолог школе Лидија Ниџовић и педагог Марина Смиљанић. Запослени су родитељима предочили образовно-васпитне задатке установе, сегменте школског живота и корисне савете о првим школским данима које очекују наше школарце!

 Предшколци су били посетиоци и учесници на радионицама: "Вежбај, играј-буди здрав", "Научне чаролије" и "Сунчев систем". Садржаје ових активности су са ученицима наше школе реализовали наставници Ирена Миликић, Иван Кандић и Ивана Станојевић.

На овај начин отворена су врата сарадње свим будућим ученицима и њиховим родитељима!

види слике...

 

 

У уторак, 31. 10.2023. године одржано је педавање "Насиље и утицај на репродуктивно здравље". Предавању су присуствовали ученици седмог и осмог разреда. Предавачи:  педагог Гордана Поповић Божанић и докторке Лидија Вукојичић и Славица Драгутиновић.

слике...

,,БАЈКА У ШКОЛИ" ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ   ПУ "СУНЦЕ"!

У понедељак, 2. октобра, наша школа је била домаћин предшколцима ПУ ,,Сунце"! У част гостију, који су нас посетом у оквиру Дечје недеље обрадовали, ученици 2. разреда су извели представу ,,Бајка у школи"! Дружењем са гостима ученици су разменили поруке пријатељства и потребу за неговањем врлина, о којима су јунаци из ,,Бајке у школи" посведочили!

слике...

слике са дешавања погледајте овде...

Ученици старијих и млађих разреда наше школе данас, 23.маја учествовали су у изложби кућних љубимаца и собног биља! Око седамдесет љубимаца чинили су пси, мачке, канаринци, гуштер, морско прасе, папагаји, зечеви и многе друге животиње!

Паралелно са изложбом кућних љубимаца одвијала се изложба кућног биља. Организатор манифестације била је ОШ "Филип Филиповић". Сви учесници су добили захвалнице од школе и медаље Кинолошког удружења "Драган Радовић Џони"!

Пехарима су награђени:

1.место: Доротеа Пантовић, гуштер;

2. место: Вукашин Рисимовић, мачка;

3. место: Страхиња Трифуновић, канаринац.

У категорији паса награђени су:

1.место - Лена Средојевић, мешанац;

2.место - Михаило Живковић, бернадинац;

3.место - Ђорђе Лепосавић, пудла.

Честитамо свим учесницима!

 

new banner

Copyright © 2024 OŠ "Filip Filipović" Čačak Rights Reserved.